Gombro’c

A Római part melletti Gombro’c éttermében már számtalanszor megfordultunk és biztos sokszor fogunk is még, hiszen a gombóc formában újraalkotott főételek és desszertek mindig tartogatnak izgalmat.

Első számú kedvencünk a Gomburger, ami egy pirított hagymás gombócba bújtatott cheddar sajttal töltött hambi husi sok friss salátával és majonézes-csemegeubis mártogatóssal.

Gomburger

Nem szabad kihagyni a Steak gombócot sem: bacon-ös morzsába forgatott burgonyagombóc tépett marhahusival töltve, cheddar mártással és jalapenoval.

Steak gombóc

Hétvégén pedig, ha szerencsétek van és még marad belőle, megkóstolhatjátok a klasszikus burgerüket is, ami szintén egy nagyon jól sikerült darab. Finom szaftos husi, friss saláta, cheddar sajt…egyszerűen tökéletes 🙂

Hamburger GomBRO’c módra

Persze az se keseredjen, aki sem a burgert, sem a gombócot nem gurítaná a bendőbe: a lazac steak-et is teszteltük grill zöldségekkel, garnélával és hollandi mártással, és itt sem találtunk hibát.

Lazac steak

Nem feledkezhetünk meg a desszert szekcióról sem: Oreo-s túrógombóc, szilvás gombóc, meggyes-mákos gombóc vagy épp Snickers gombóc, mindegyik kész ízorgia. Vigyázat, függőséget okoz 🙂

Szilvás gombós vaníliaöntettel és mézes vörösbor redukcióval
Snickers gombóc – mogyoróval töltve sós karamella mártással és csokifagyival
Oreo-s túrógombóc
Meggyes-mákos gombóc

Szép környezet, mindig kedves kiszolgálás és ízek minden mennyiségben. Szóval gyertek Gombro’c-ozni 🙂

GomBRO’c

1031 Budapest, Nánási út 47-49.