Komló és Tehén

Többen ajánlottátok, mi pedig elmentünk és HAMM-teszteltük a budaörsi Komló és Tehén burgereit. És szerencsére ennyi ajánlás után nem is csalódtunk 🙂

A hely hozza a “na, itt most jót fogunk burgerezni” hangulatot és természetesen a fogadtatás is nagyon kedves volt. Át is néztük gyorsan a választékot és a Négysajt Burgert és a Verseny Burgert választottunk.

Ami lényeges, a húspogácsa mindkét burgerben nagyon finoman fűszerezett és szaftos volt, pont olyan, amilyennek lennie kell.

Aki igazi sajtimádó, annak kötelező megkóstolni a Négysajt Burgert, amiben cheddar, ementáli, camembert és füstölt sajt képviselte a sajtos szekciót, amit isteni tejfölös fokhagymás házi szósszal rukkolával, lilahagymával és paradicsommal párosítottak. Nagyon sajtos, nagyon szaftos, nagyon finom 🙂

Négysajt Burger
Négysajt Burger közelebbről 🙂

A Verseny Burger összeállítását a Hellmann’s Burgerbajnokság apropójából készítették és milyen jó, hogy maradt az étlapon. A szaftos husi mellett cheddar és camembert sajt, bacon, lilahagymalekvár, tükörtojás, bacon-ös mayo szósz és rukkola kapott helyet. Igazán ütős kombó lett, az ízek berobbannak az ember szájába. 

Verseny Burger
Verseny Burger közelebbről 🙂

Mindegyik burger cole slaw sali és hasábkrumpli társaságában érkezik, sőt, akár még édesburgonyát is lehet kérni. Sajnos az édes burgonya esetünkben kicsit túlkészült, de ettől még nem veszített az ízéből.

Ahogy a hely nevében a komló is mutatja, addig sem kell szomjaznotok, amíg vártok a burgerekre, hiszen finom magyar kézműves és cseh sörök közül tudtok válogatni. Úgyhogy tényleg érdemes beugrani és HAMMolni egyet. 🙂

🙂

Komló és Tehén

2040 Budaörs, Szabadság út 54.