Muuby’s

A sztori úgy kezdődött, hogy elindultunk felnit venni egy Gyöngyös melletti kis faluba. És milyen meglepő, megéheztünk. Gyorsan kértünk egy kis internetes segítséget, és az ajánlások alapján már úton is voltunk a gyöngyösi Muuby’s-ba.

Ahogy beléptünk, rögtön láttuk, hogy ez nem egy klasszikus burgerező. A Muuby-s egy igazi roomkocsma, ami számos koncertnek is otthont ad. A belső arculat is nagyon sokszínű: van itt kubai, amerikai és retro magyar is. Igaz, ha napközben érkezik az ember, kicsit hűvös van, úgyhogy érdemes egy pulcsival készülni, de összességében nagyon tetszett a hely hangulata. Teljesen visszaidézte a fősulis bulizós korszakunkat 🙂 Rendelni a pultnál kell, a pult mögött a srácok pedig igazán jó fejek.

És most nézzük a burgereket. Az étlapon jópár burger közül lehet válogatni, de van hot-dog és amerikai palacsinta is, ha valaki azt kívánná. A választásunk egy Jamaica és egy Mátra Burgerre esett.

Mindkét burger extra ropogós, könnyed buciban érkezett. A husi nem a vastagabb fajta, de így is kellően szaftos maradt, a fűszerezése nagyon finom és tökéletesen kitölti a bucit. 

A Jamaica Burgerben a jalapenjo, grill paprika, bacon, chillis-korianderes majonéz és az avokádó krém kombó nagyon jól hozza a nemzetközi ízvilágot.

Jamaica Burger

A Mátra Burger a lilahagymával, kakukkfüves Bükki tehénsajttal és fűszernövényes majonézzel pedig mutatja, hogy a helyi ízek remekül összedolgoznak és felrobbantják az ízlelőbimbókat. 🙂

Mindkét burger mellé hasábkrumpli érkezett, ami szintén teljesen rendben volt, ropogott de nem volt száraz.

Mátra Burger
Ketten együtt 🙂

Ha Gyöngyösön jártok, mindenféleképpen érdemes HAMMolni egyet a Muuby’s-ban. Mi is tuti visszatérünk még 🙂

Muuby’s

3200 Gyöngyös, Kossuth L. u. 16.