Burger Bár-Hol

A Burger Bár-Hol csapatának sárga busza már nem ismeretlen számunkra, párszor már kóstoltunk tőlük különböző food truck show-kon, de a burgerezőjükben még nem jártunk. Ezidáig ?

A 8. kerületi pincehelyiség hozza azt a hangulatot, amit egy burgerezőtől várunk: laza, otthonos és ha közelebbről megnézzük a falon található feliratokat, még vicces is ? Szerencsére a vendéglátásra sem lehet panasz, a srácok nagyon kedvesek és profik ?

Amikor ott jártunk, épp „cheesy weeks” volt, úgyhogy igyekeztünk mi is sajtosra venni a figurát ?

Az állandó étlapról egy La France Burgert választottunk, a szuper sajtos kínálatból pedig egy Ultimate Camambert Burgert.

Mindkét burger puha mákos-szezámos buciban érkezett, isteni szaftos 180 grammos husival. Kész nagyágyúk ? A La France Burgerbe ezen felül került még egy egész grill camambert, cheddar sajt, kólás lilahagymalekvár, apróra vágott saláta és lilahagyma, valamint burger szósz. Isteni ízek, isteni szaftosság ?

La France Burger

Az Ultimate Camambert Burgerrel viszont még ezt is sikerült fokozni. A 180 grammos husihoz társult még egy egész rántott camambert, cheddar, camambert szósz, áfonyalekvár, lilahagymalekvár valamint apróra vágott saláta és lilahagyma. Nagyon brutál lett ?

Ultimate Camambert Burger
A két óriás 🙂

A sajtos óriások mellé kértünk még egy kis füstölt sajtos szószt és csónakburgonyát is, amik szintén nagyon rendben voltak és olyan szinten feltették az i-re a pontot, hogy mi aznapra már nem terveztünk semmi komolyabb programot ? ? ?

Legyen szó akár a sárga buszról, akár a burgerezőről, a Burger Bár-Hol csapatának burgereit nagyon is érdemes megkóstolnotok ? Úgyhogy HAMMolásra fel ?

Burger Bár-Hol

1083 Budapest, Lósy Imre u. 2.