Chili Dog Amerikai Étterem

Már meg sem tudjuk számolni, hogy hányszor jártunk a Chili Dog-ban. Voltunk már itt szülinapos vacsin kettesben, barátokkal egy jó edzés után vagy csak úgy, mert épp egy isteni burgerre vágytunk. Szóval nálunk igazi Jolly Joker ez a hely, egyszerűen imádjuk ?

Nem is meglepő, hogy végigkóstoltuk már az étlap összes klasszikus burgerét: a Dr. Pepper Cherry BBQ szószos bacon candy-s Dr. Pepper Burgert; a grillezett cheddar-os cheddar szószos FreakinCheesy Cheesburgert és a chillis tortilla chips-es tabasco-s Chilli Chips Burgert. De a különlegesebbek sem maradhattak ki, mint például a dijoni mustáros-mézes szószos, áfonya lekváros, schwarzwald sonkás Franz Lang Burger vagy a házi bacon jam-es grillezett füstölt sajtos Bacon Fairy Burger.

Sőt a 440 gr-os John McLane Burgert is legyőztük. Na jó…csak Peti ?

Bármelyik burgert is választottuk, az ízek nagyon jól megkomponáltak, a husi isteni szaftos, ráadásul még gluténmentes buciban is lehet kérni, szóval tényleg minden remek ? És ugyanez igaz a kiszolgálásra: nagyon kedves, nagyon közvetlen, teljesen úgy érzed magad, mintha ezer éve ide járnál.

Ide tényleg érdemes betérni és egy jót HAMMolni ?

Bacon Fairy Burger
Dr. Pepper Burger
Mentes és sima bucit is kérhettek
Fitt bucis Franz Lang Burger
John McLane Burger
HAMM Peti és John McLane 🙂

Chili Dog Amerikai Étterem

1184 Budapest, Thököly út 6.