Füstölgő Marha

Többen ajánlottátok, hogy ha Keszthely környékén járunk, ne hagyjuk ki a Füstölgő Marhát. Mi pedig arra jártunk és nem is hagytuk ki ?

A hely a város csendes részén van, viszont érdemes előre asztalt foglalni, ha szeretnénk biztosra menni. Nagyon sokan szeretik a városban a Füstölgő Marha burgereket, ezért ha csak úgy arra járunk, nem biztos, hogy lesz helyünk.

Nekünk mázlink volt és épp akadt két hely, úgyhogy bele is vetettük magunkat az étlapba. Fontos megemlíteni, hogy gluténérzékenyek is nyugodtan ehetnek itt, mert amellett, hogy minden burgert lehet gluténmentes buciban is kérni, a csapat fokozottan odafigyel arra is, hogy ne legyen semmilyen kereszt szennyeződés.

Az étlapról egy Tihany Burgert és egy 5 Sajt Burgert választottunk. Még jó, hogy mindketten nagyon éhesek voltunk, mert mindkét burger hatalmas volt és hatalmas adag hasábbal érkezett.

A Tihany Burgerben a szaftos husi mellett karamellizált hagyma, bacon, rántott hagymakarika, füstölt sajt, házi bbq szósz és meggyes levendula lekvár kapott helyet. Nagyon jó kis ízkombó lett ?

Tihany Burger
Tihany Burger

Már elég sok burgert elfogyasztottunk, de ritkán látunk olyat, amiben annyi sajt van, hogy eltakarja a teljes burgert. Az 5 Sajt Burgerbe viszont annyit pakoltak, hogy olvadó sajtlávaként folyt le a burger oldalán és teljesen elborította azt ? Amiben ennyi sajt van, azt csak imádni lehet, de itt nemcsak a sajtok, de a sajtcunami alatt lévő burger is jól sikerült. A holland lágysajt, füstöltsajt, ír cheddar, trappista sajtköntös alatt szaftos husi, mézes BBQ, bacon és saláta került. Hát nem maradtunk éhesek, az tuti ?

5 Sajt Burger
A sajtcunami alatt

Ha erre jártok, foglaljatok és gyertek HAMMolni ?

Füstölgő Marha

8360 Keszthely, Martinovics u. 1/B