Neked Főztem – Balatonfüred

Egyik este Füreden sétálgattunk, amikor az egyik újépítésű lakóház aljában egy sok-sok színes székkel berendezett teraszra lettünk figyelmesek. Ez volt a Neked Főztem. Őszintén szólva annyira tetszett a hely dizájnja, hogy rögtön foglaltunk is egy asztalt, hogy másnap este ott vacsizzunk.

A kedves fogadtatás után a teraszon ültünk le és miközben vártuk a vacsit, még jobban elmerültünk a berendezésben. Nagyon jó érzékkel ötvözték a régi, felújított bútorokat a modern bisztró stílussal. Nagyon hangulatos és otthonos ?

De a jó megjelenés még nem elég, jó ételekre is szükség van. És itt szerencsére abban sincs hiány ?

Az aktuális étlapról az egyik választásunk egy BBQ oldalas lett. És ezt milyen jól tettük, hiszen egy csodaszép oldalas került a tányérra. Istenien puha és szaftos volt, a csontról pedig csak úgy leomlott. Köretnek egy kis savanyított hagyma, coleslaw sali és fincsi parázsburgonya érkezett. Zseniális volt.

BBQ oldalas
parázsburgonya és coleslaw sali

Az étlapon találtunk egy Angus Burgert is, úgyhogy egyértelmű volt, hogy azt is megkóstoljuk. És szerencsére ezzel sem nyúltunk mellé. Semmi túlbonyolítás csak istenien szaftos husi, puha buci, bacon, majonéz és hagymalekvár. Mellé pedig coleslaw sali és parázsburgonya tette fel az i-re a pontot. Ez is istenien sikerült.

Angus Burger
BBQ oldalas és Angus Burger

Ha erre jártok és szeretnétek egy jót ebédelni vagy vacsizni egy hangulatos helyen profi és kedves kiszolgálással, ugorjatok be a Neked Főztem Csapatához ?

Neked Főztem – Balatonfüred

8230 Balatonfüred, Aranyhíd sétány 8.