GoodBar GoodBurger – Visszatértünk

Az ELTE közvetlen szomszédságában, igazi egyetemista miliőben találjuk a GoodBar GoodBurgert. Már teszteltünk itt és akkor is nagyon jó élményekkel és tele hassal távoztunk, úgyhogy kíváncsiak voltunk, ez most is így lesz-e.

A hely hozza a vagány, fiatalos, laza hangulatot, ahova a nap bármelyik szakában szívesen tér be az ember legyen szó akár egy kiadós reggeliről, egy baráti burgerezésről vagy egy csajos estéről.

Na de térjünk át tesztalanyainkra ?

Az étlapról egy Juicy Lucy-t és egy Peanut Beef Burgert választottunk, az elsőt gluténmentes a másodikat pedig normál buciban.

Ebben a Juicy Lucy-ban a klasszikus, töltött husi került, ellentétben az étlap másik Juicy-jával, a The Real Juicy-val, amiben a sajtot és bacont hozzákeverik a húspogácsához. (Egyébként ez a második verzió is nagyon ott van a topon ? ) Szóval a husi szaftos és cheddarral és jalapenoval jól megtöltött. Erre jön még egy kis krémsajt, házi szósz, füstölt ubi, lilahagyma, paradicsom és saláta. Nagyon jól eltalált kombó ?

Juicy Lucy
Juicy Lucy közelebbről 🙂

Most pedig jöjjön egy igazi nagyágyú, a Peanut Beef Burger. Isteni szaftos husi, sok mogyoróvaj, bacon, füstölt ubi, majonéz és párolt hagyma. Úúúú…kész ízrobbanás minden falat. ?

Peanut Beef
Peanut Beef

A GoodBar GoodBurger második kóstolásra is nagyon hozta a szintet, úgyhogy HAMMolásra fel ?

GoodBar GoodBurger

1053 Budapest, Kecskeméti u. 6.