Mjam – Visszatértünk

Szentendre hangulatos óvárosi részén sétálgattunk, amikor eszünkbe jutott egy régebbi HAMM tesztünk. Akkor igazán jót HAMMoltunk a Mjam Étteremben, úgyhogy kíváncsiak lettünk most is ilyen élményt nyújt-e, mint akkor. Szóval újrakóstoltuk ?

Szerencsére a hangulat mit sem változott. A csendes, meghitt belső udvar is megvan még, ami, ha jó idő van, tökéletes helyszíne egy romantikus ebédnek vagy vacsorának. A személyzet is ugyanolyan profi és kedves, még a legnagyobb hajtásban is van idejük egy mosolyra ?

Az étlap kiválóan hozza a karibi-ázsiai vonalat egy kis magyaros felütéssel.  A sok különleges fogás között pedig alig tudtunk válogatni. Ha épp úgy hozza a kedvünk, akár egy halkolbásszal, egy kókuszkrémlevessel, egy karibi salátával, egy kubai oldalassal vagy épp egy szaftos burgerrel is teletömhetjük a bendőnket.

Végül a választásunk egy Madárfészekre esett ?  Ez egy isteni laktató és színes fogás, aminek az alapját az ázsiai bamitészta adja. Ehhez jönnek hozzá a wok zöldségek, a friss saláta, mangó és kesudió. A tetejére pedig csirke, kacsa, garnéla vagy marhahús közül választhatunk (mi ez utóbbit kértük ?), de persze aki vega, az maradhat a húsmentes vonalon.

Madárfészek
Ott figyel a tészta 🙂

Természetesen, ha már van burger az étlapon, nem hagyhattuk ki azt sem. ? A holland gouda sajtos Amsterdam Burger finom puha házi buciban érkezett, isteni szaftos marhahusival. A pontot az i-re pedig a curry-s kemencés burgonya tette fel. Kész ízrobbanás. ?

Amsterdam Burger
Együtt

Ha Szentendrén jártok, érdemes betérni a Mjam-ba HAMMolni egy jót ?

Mjam

2000 Szentendre, Városház tér 2.