Hoppá Gourmet Burger

Jancsa Jani mindig tudja, mivel kell levenni a burgerimádó közönséget a lábáról. Most viszont olyat sikerült összehoznia a Hoppá Bistro séfjével, Irtó Mártonnal, amit ha egyszer megkóstolsz, nem is akarsz mást enni.

Szóval a helyszín az Andrássy út, a Hoppá Bistro. A koncepció pedig az, hogy megmutassák, a burger lehet sokkal több, mint egy egyszerű street food. A minőségi alapanyagokból, kreatív ötletekkel és sokéves szakmai tapasztalattal olyan burgert alkottak, amire tényleg nem túlzás a gourmet jelzőt használni.

Még mielőtt belemerülnénk a részletekbe, ki kell emelnünk, hogy ez egyenlőre csak limitált ideig, 2020. október 01. és 14-e között kóstolható, de nagyon nagyon nagyon reméljük, hogy lesz folytatása 🙂

És most jöjjenek végre azok az isteni részletek 🙂 

A hús, ahogy azt már a Bamba Marhában megszoktuk, Hortobágy Angus. Viszont nem egy klasszikus, hanem egy 40 napig érlelt, 280 grammos, szaftos csoda. Amit ráadásul hízott kacsamájjal és karamellizált hagymával is megtöltöttek. Zseniális. Imádjuk. Ezen felül kerül még bele füstölt szívsonka, parmezánchips, kétféle paradicsom és kovászos ubi is. A buci pedig egy légiesen könnyű kalácsbuci, ami a Lisboa portugál pékségből érkezik.

Gourmet Burger

A srácoknak azonban nem csak burger fronton sikerült nagyot alkotniuk, hanem a köretet is nagyon jól összerakták. Állítom, hogy ez az egyik legjobb krumplis köret, amit eddig kóstoltunk. Az alapot egy kovászos uborkás velouté adja. Erre kerül a hagymapürével töltött héjában sült krumpli marinált lilahagymával és burgonya chipsszel. Már önmagában is nagyon zseni, de a burger ízeit kiegészítve üt igazán nagyot.

A köret

Szóval ha nem szeretnétek lemaradni erről az isteni burgerről, akkor nyomás a HAMMolni a Hoppá Bistroba 2020. október 01 és 14-e között 🙂

Hoppá Bistro

1061 Budapest, Andrássy út 34.